Voor al uw timmer-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden heeft PRL Bouw bv. specialisten in huis! Onze werkzaamheden zijn zeer divers en kunnen variëren van: meubels op maat, glasvlies plakken, schilderen, het stellen van metselprofielen, het restylen van toiletten en badkamers, het leveren en monteren van nieuwe keukens incl. elektra en klein elektrische werkzaamheden

Meubels op maat

Werkruimtes, ontstaan na toepassing van plafond en wanden kunnen naar wens worden ingericht en afgewerkt met werkplekken, bureaus, muurkasten, functionele zithoeken, etc.

Wandafwerking en schilderen

Ook de afwerking van werkruimtes, op het gebied van glasvlies plakken (in diverse structuren), schilderen van plafonds, deurposten en wanden kan door PRL Bouw bv. worden uitgevoerd.

Stellen van metselprofielen

Het stellen van metselprofielen is een secuur werkje en een vak apart. Meerdere metselbedrijven doen een beroep op PRL Bouw bv. voor het stellen van metselprofielen, zodat de metselaar snel en precies aan de slag kan.

Restylen van toiletten en badkamers

Toilet en/of badkamer toe aan een metamorfose? PRL Bouw bv. restyled uw toilet(ten) en badkamer graag voor u. Van het vervangen van tegelwerk of een staand closet vervangen voor een hangend close, tot het renoveren of moderniseren van de complete badkamer. Uiteraard altijd in overleg en naar wens van de opdrachtgever.

Leveren en monteren van nieuwe keukens

PRL Bouw bv. is u graag van dienst bij het leveren en monteren van uw nieuwe keuken. Daarbij passen we eventueel meteen het bestaande elektra en leidingwerk aan.
Keuken elders gekocht, maar wilt u de montage wel door PRL Bouw bv. laten uitvoeren? Ook daar willen we u graag bij van dienst zijn.

Klein elektrische werkzaamheden

Werkruimtes kunnen gebruiksklaar worden gemaakt door het aanbrengen van wandcontactdozen, elektrische bedrading in de wanden en andere klein elektrische werkzaamheden.

Vraag naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op.