Creëer VEILIGE werkplekken
met onze Corona PREVENTIE middelen

Helaas moeten we ervan uitgaan dat het coronavirus nog een zeer lange tijd onder ons is. Daarom heeft de partner van PRL Systeemwanden een deel van haar productie vrijgemaakt om anti-Corona schermen te fabriceren, om op deze manier het maatschappelijk belang te dienen. Met de inzet van onze anti-Corona schermen zorgt u voor bescherming van uw personeel en bezoekers en wordt de kans op besmetting kleiner.

  • Verkleint de kans op verspreiding van het coronavirus
  • Duurzaam én stijlvol
  • Onderhoudsvrij
 

PREVENTIESCHERMEN TEGEN
VERSPREIDING VAN CORONA

Onze schermen hebben een mooie, luxe uitstraling en zijn zeer effectief om de kans op besmetting door het coronavirus te verkleinen. Het onderstel is gemaakt van aluminium, met daartussen gehard veiligheidsglas van 8 mm dik.

De schermen kunnen vrijstaand of als bureauafscheiding gebruikt worden, waarbij u de bureaus, tafels of andere toepassingen als het ware tegen het geharde veiligheidsglas aan schuift.

De schermen zijn zowel in de lengte- als breedterichting te gebruiken. Het onderstel valt volledig weg onder het bureau of de tafel, waardoor alleen de glasplaat zichtbaar is.

De voordelen van geslepen gehard veiligheidsglas:

  • Makkelijk schoon te maken zonder speciale schoonmaakmiddelen
  • Antistatisch
  • Zeer duurzaam
  • Blijft eruitzien als nieuw
  • Heeft geen onderhoud nodig
  • Niet scherp

OPTIES VOOR ANTI-CORONA SCHERMEN

Uiteraard valt er ook iets te kiezen. We leveren het preventieglas in 2 kleuren:

Optie 1: Helder geslepen gehard veiligheidsglas
Optie 2: Zwart geslepen gehard veiligheidsglas

Daarnaast is het mogelijk om het glas nog meer te personaliseren door bijvoorbeeld uw logo, afbeeldingen of teksten in het glas te laten branden. Tot slot zijn de preventieschermen achteraf te voorzien van folie. Zo zorgen we ervoor dat de glazen schermen helemaal aan uw wensen zullen voldoen.

AFMETINGEN VAN DE PREVENTIESCHERMEN

Het onderstel van de anti-Corona schermen heeft bij alle afmetingen een hoogte van 650 mm (op het hoogste punt gemeten, zodat het volledig van het zicht onttrokken wordt). Dit geldt bij een toepassing van de preventieschermen waarbij bureaus, tafels of andere toepassingen tegen elkaar aan komen te staan. Het hoogste punt van de geharde veiligheidsglasplaat is 1350 mm.

EEN CIRCULAIRE ECONOMISCHE KEUZE:
GOED VOOR HET MILIEU!

PRL neemt uiteraard haar verantwoordelijkheid met betrekking tot het milieu: want de anti-Corona schermen kunnen niet alleen verplaatst en hergebruikt worden, we maken ook uitsluitend gebruik van materialen die niet belastend zijn voor het milieu en die gerecycled kunnen worden. Ook onze productieprocessen zijn milieuvriendelijk.

Onze anti-Corona schermen zijn van een dusdanige kwaliteit dat de levensduur bij normaal gebruik extreem lang is. We hopen dat we met elkaar het coronavirus zo snel mogelijk onder controle krijgen. Op het moment dat dat het geval is, heeft u nog steeds een stijlvolle, duurzame afscheiding die multi-inzetbaar is.

 

Nieuw antimicrobieel printmateriaal

Kranen, deurhendels of bijvoorbeeld lades kunnen dagenlang een bron blijven waar het coronavirus op achterblijft. In bedrijven of instellingen waar deze door verschillende mensen worden gebruikt is het daarom belangrijk om contactbesmetting te voorkomen.

Een oplossing ligt in een reeks producten die ervoor zorgen dat je geen handcontact hoeft te maken en gemaakt kunnen worden van een nieuw antimicrobieel printmateriaal waarop 99,99% van alle bacteriën, virussen en schimmels worden gedood.
PRL gaat in samenwerking met LAYERED PRODUCTS een samenwerking aan om gezamenlijk veilige ruimtes en werkplekken te realiseren.

Een voorbeeld van een product is dit opzetstuk om met je elleboog of onderarm een deur te openen. De eerste gesprekken zijn reeds gevoerd met instellingen omtrent mogelijkheden om 1,5 meter afstand te kunnen realiseren en het virusvrij werken te bewerkstelligen.

 

Signing

Ook op het gebied van signing m.b.t. afstanden veiligheid routing etc kunnen wij alles voor u betekenen!
 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Vanuit ons kantoor te Lijnden zal onze nieuwe collega Reinier Steens, die ons team is komen te versterken

Met hartelijke groet,
Patrick Bruijne
PRL Bouw bv.
u graag ontvangen, hij is te
bereiken op 06-57684979.
Naar de PRL Bouw website
 

SysteemwandSpecialisten

Wij leveren en monteren Volglaswanden voor 179,- euro per m². Bekijk de website!

 

Creëer extra aparte ruimtes

Bestaande m² kunnen wij makkelijk aanpassen tot aparte ruimtes.
De Volglas-lijn is enorm veelzijdig en bovendien snel te monteren.

Ook kan de wand snel en gemakkelijk gedemonteerd worden, zodat u hem kunt verplaatsen naar een andere ruimte. Hierdoor kunt u de materialen talloze keren hergebruiken. Dit levert een besparing op voor de eindgebruiker en zo ontstaat er een hele lange levensduur.

Mede door het feit dat de wand aangesloten kan worden op bestaande wanden of gecombineerd kan worden met gebruikte materialen, wordt bijgedragen aan circulaire oplossingen.
Alles van glas kunnen we
maken en monteren op elke M²

neem direct contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-57684979