Betekenis 'Aanbeveling'

Je hebt gezocht op het woord: aanbeveling.
Een aanbeveling is een schriftelijk of mondeling verslag waarin een bepaald persoon, product of dienst positief gewaardeerd wordt. Daarnaast is een aanbeveling vaak het geven van een richting met betrekking tot het uitvoeren van toekomstige handelingen.

Een goede aanbeveling opent deuren

Een aanbeveling kan deuren voor jou openen. Het wekt vertrouwen in jou persoonlijk maar ook in je diensten en producten op. Een goede aanbeveling kan ertoe bijdragen dat anderen wellicht in jou geïnteresseerd raken.

Mond-om-mond reclame werkt natuurlijk altijd het beste. Iemand die zich bij je meldt omdat hij van een van jouw klanten heeft gehoord dat je goed bent in wat je doet is praktisch al een klant. Maar hoe overtuig je bezoekers van je website, prospects buiten jouw netwerk, die jou niet kennen, dat je goed bent in je werk?

Simpel, vraag je klanten om een aanbeveling. Wanneer je naar volle tevredenheid van een klant je werk hebt gedaan kun je hem of haar vragen om een korte aanbeveling voor op je website te schrijven.

Wanneer bezoekers die jou niet kennen je website bekijken kan zo’n aanbeveling hen er wellicht net van overtuigen dat je je werk goed doet en zullen ze eerder geneigd zijn om met jou in zee te gaan.

Iedere ondernemer weet het eigenlijk wel. Geen betere reclame dan mond tot mond reclame. Een prospect is praktisch al klant indien deze zich, na een aanbeveling, bij u meldt. Deze vorm van marketing wordt voornamelijk toegepast in verkoop van goederen/diensten aan particuliere klanten. Echter is de kracht van aanbevelingen zeer toepasbaar op de zakelijke en professionele markt. Immers ondernemen is ook bruggen slaan naar andere.

Afgelopen tijd hebben we aanvragen gekregen doordat we zijn voorgedragen door klanten waar we hebben opgeleverd en zij hun ervaringen hadden gedeeld dat is natuurlijk geweldig.
Op deze manier komen wij bij diverse opdrachtgevers terecht zoals bij de politie, showrooms in de Retail, internationale vastgoedbedrijven, bij horeca op Schiphol maar ook bij prachtig privé bezit in Santpoort of een prachtig landgoed uit 1650 te Baambrugge.


landgoed uit 1650 te Baambrugge


De bouw van zelfontworpen kantoorcubicle te Hoofddorp
(wordt vervolgd)


Modulair bouwen zorgt voor flexibiliteit

Gebouwen zijn verantwoordelijk voor een derde van de wereldwijde CO2 uitstoot. Om dit terug te brengen zullen we modulair moeten bouwen.

Want als in de toekomst wensen veranderen, we niet volledig hoeven te gaan slopen maar met een paar relatief simpele ingrepen, ruimtes groter of kleiner kunnen maken.

Op basis van modulaire bouwsysteem kunnen er gebouwen en werkruimtes gebouwd worden die al tot 90% CO2 besparen. Zonder compromissen in comfort. Modulair bouwen is als een circulaire bouwsteen. Want er kan gebouwd worden wat de opdrachtgever nu wil en tegelijkertijd houdt het rekening met toekomstwensen. Stel je voor dat het gebouw dat jullie voor Madurodam in de toekomst een stuk(je) verplaatst zou moeten worden, uit moet breiden of juist in meerdere gebouwen gescheiden moet worden. Daarvoor heb je modulair bouwen nodig.

Modulair bouwen wordt steeds meer toegepast

Bijvoorbeeld in scholen, omdat die in de toekomst misschien omgetoverd moeten worden in woningen voor studenten en bejaarden. En denk eens aan de leegstaande panden op bedrijventerreinen. Hoe fijn zou het zijn als die panden zodanig waren opgebouwd dat ze snel geschikt gemaakt zouden kunnen worden voor huisvesting of andere doeleinden?

Door slim gebruik te maken van nieuwe fabricage- en ontwerptechnieken geven we met modulair bouwen een nieuwe betekenis aan maatwerk. Je kunt modulair bouwen zodanig uitbreiden dat het gebouw zelfvoorzienend is in energie, drinkwatervoorziening en afvalwaterverwerking.

Modulair bouwen is flexibel

“Elk gebouw is uniek in zijn vorm en uitstraling. Achter de schil zitten de meeste gebouwen echter op dezelfde manier in elkaar, met repeterende elementen,” vertelt John Ouburg, sales & marketing manager bij Wagenbouw Bouwsystemen B.V. “Vergelijk het met een huis van LEGO of een huis waarvan je afzonderlijk van elkaar de muren, vloer en technische elementen maakt. Uiteindelijk is het qua vorm en kleur hetzelfde huis, maar met de modulaire bouwmethodiek ben je in staat veel flexibeler en sneller te bouwen.” Bij modulair bouwen worden de elementen eerst in een fabriek samengesteld en getest. Vervolgens worden de modules in de volgorde van montage én op het juiste moment op de bouwplaats afgeleverd. Zo kunnen de modules snel en precies op tijd gemonteerd worden.


D.m.v. verplaatsbare wanden en kasten kunnen ruimtes makkelijk verkleint en vergroot worden